Lidhja më e mirë në jetën tuaj do të jetë ajo me një vajzë që është lëndur

Lidhja më e mirë në jetën tuaj do të jetë ajo me një vajzë që është lëndur

Ajo u lëndua, por mbijetoi, ajo u bë më e fortë dhe tani po përpiqet të jetojë me krahë të plotë sepse e di se si të vlerësoj jetën. Kur të mësoni gjithçka për të, do të gjeni se sa e madhe është zemra e saj, vetëm tani, ajo është e vëmendshme dhe dashuria e saj nuk do të jetë kurrë e njëjtë si më parë. Lexoni pse lidhja më e mirë në jetën tuaj do të jetë ajo me një vajzë që u lëndua.

Ajo ka ndjerë dhembje dhe nuk do t’ju lejojë të kaloni nëpër atë

Të gjithë ata idiotë manipulues, narcisistë dhe të pasinqertë e kanë lënduar shumë. Ajo e di se si ndihet kur dikush ju gënjen në sy dhe të keqpërdor mirësinë tuaj. Kjo është arsyeja pse ajo kurrë nuk do të ju shkaktojë dhimbje të njëjtë. Nuk do t’ju japë shenja, derisa është e sigurtë se ndjenjat tuaja ndaj saj janë të sinqerta. Vajza që ka pësuar kaq shumë gjëra mund të ju jap të gjithë lumturinë që ju meritoni, në qoftë se ju bëni të njëjtën gjë për të.

Nuk i interesojnë gabimet  e juaja 

Kjo nuk do të thotë gabimet që keni bërë para se të takoheni. Nëse keni kujtime që nuk doni të kujtoni, ajo nuk do të këmbëngulë në tregimin e tyre, sepse e di se sa e dhimbshme mund të jetë e kaluara. Ju mund të jeni të pambrojtur pranë saj, sepse ajo kurrë nuk do ta keqpërdorë dashurinë tuaj. Pa marrë parasysh se çfarë të kaluar do të keni,  kjo nuk do të ndikojë në dashurinë e saj. Është si një zanë e butë që do t’ju sjellë gëzim dhe bukuri në jetë.

Ajo kurrë nuk do të pretendojë se kujdeset vetëm për të marrë diçka nga ju

Ajo nuk do t’ju tregojë se ajo kujdeset për ju vetëm për t’ju përdorur. Përkundrazi, ajo me shumë kujdes do të dorëzohet në lidhje, sepse ajo nuk do të dëshirojë të lëndohet përsëri. Ajo nuk dëshiron të të lëndojë dhe do të bëjë gjithçka që mund të të sjellë lumturi. Nëse ajo ju tregon se dëshiron të fillojë një marrëdhënie serioze me ju, ju mund të jeni i sigurt për përkushtimin e saj, sepse ajo kurrë nuk do të ishte e lidhur me një njeri që nuk e don vërtetë.

Do t’ju pranojë ashtu siç jeni

Asnjeri prej nesh nuk është i përsosur. Të gjithë kemi të meta, dhe vajza që është lënduar është e vetëdijshme për këtë. Ajo do t’ju pranojë ashtu si jeni, me të gjitha gjërat e mira, të këqija dhe të tmerrshme dhe do t’ju dojë për shkak të tyre. Nuk do t’ju kërkojë të ndryshoni. Ajo do të marrë përgjegjësinë për të gjitha veprimet e saj, dhe ajo gjithashtu do të presë atë nga ju. Ju gjithmonë mund të mbështeteni në drejtësinë e saj të plotë. Ju mund të bisedoni me të për çdo gjë, sepse ajo do të bëjë çmos për t’ju kuptuar dhe nuk do të sjellë përfundime të nxituara.

Ajo do t’ju tronditë me mirësi

Ajo kurrë nuk do të përpiqet të luajë ose të manipulojë me ju. Ajo do të ketë qëllimet më të mira dhe prandaj ju nuk duhet ta humbisni atë. Përvoja dhe dhimbja e saj do ta bëjë atë të sigurohet që kurrë nuk do të duhet të kaloni nëpër të. Ju kurrë nuk do të dëgjoni fjalë të mprehta prej saj. Ajo nuk dëshiron të bëhet si njerëzit që e lëndojnë, kështu që ajo do të mendojë dy herë para se të thotë diçka. Qëllimi i saj është që t’i bëjnë të gjithë njerëzit të lumtur që lejojnë që ajo të shkëlqejë me shkëlqim si dielli.

Zemra e saj është më e madhe se sa mendoni

Partnerët e saj të mëparshëm e kishin trajtuar atë në mënyrë të tmerrshme, por ajo nuk lejonte që kjo të ndikonte në aftësinë e saj për të dashur. Të gjitha përvojat e saj të mëparshme e ndihmuan atë të kuptojë që marrëdhënia e ardhshme duhet të jetë e bukur, e mbushur me dashuri, bukuri dhe lumturi. Kjo vajzë është e vetëdijshme se sa ia vlen dhe çfarë mund të sjellë në marrëdhënien që ajo do të vendosë për të filluar. Ajo është gati për të shkuar në qoftë se gjërat shkojnë keq dhe nëse ajo nuk merr atë që ajo meriton. Por, megjithatë, ajo kërkon dashuri të vërtetë dhe gjithmonë shpreson për të mirën. Zemra e saj mund të jetë e butë, por rreh më fort dhe më shpejt se zemrat e shumë vetave dhe mezi pret të takojë njeriun që do ta çojë atë në aventurën tjetër të madhe./bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *