BKRM shpall konkurs për përgatitje të një loje edukative

BKRM shpall konkurs për përgatitje të një loje edukative

Banka Kombëtare e Republikës së Maqedonisë shpall konkurs për zhvillimin e një loje edukative (aplikacion web / mobile).

Loja edukative (aplikimi në web/mobile) do të jetë i dedikuar për publikun e gjerë, dhe mbi të gjitha për popullsinë e re. Përmes lojës, të rinjtë do të kenë mundësinë të argëtohen, të tregojnë më shumë interes në fushën e ekonomisë dhe të financave dhe të pasurojnë njohuritë e tyre. Loja edukative duhet të krijohet sipas moshës së grupit të synuar.

Më shumë informacione mund të merrni këtu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *