Katy Perry dhe Orlando Bloom përsëri së bashku?!

Katy Perry dhe Orlando Bloom përsëri së bashku?!

Këngëtari i famshëm Kathy Perry dhe aktori Orlando Bloom u ndanë pothuajse gjysmë vit më parë, por edhe pse e bënë atë, ata qëndruan në raporte të mira.

Pëlqimet e Katy-it shpesh mund të shihen në fotot e postuara të Orlandos, rasti  ishte i njejtë në anën tjetër. Përveç kësaj, gjatë periudhës së ndarjes, ata gjithashtu u panë së bashku në ngjarje të caktuara.

Ata filluan ishin bashkë në vitin 2016, por para një gjysmë viti ata thanë se donin të bënin një pushim nga marrëdhënia e tyre.

Thashethemet rreth ribashkimit së tyre filluan të përhapen pas deklaratës së Katy Perry, ku ajo tha se po mendonte të kishte fëmijë së shpejti.

– Nuk dua ta mbaj më tragjedinë e fëmijërisë. Unë dua të rritem dhe të bëhem një i rritur. Jam duke u përgatitur që të kem familjen time. Unë dua të bëj një operacion shpirtërpr para se të kem fëmijë kështu që nuk mund t’i përcjell disa nga ndjenjat e mia të ngadalta që i zhvilloj, zbuloi këngëtarja./bonzo.info/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *