Një film i animuar, si shoqëria shkatëron kreativitetin

Një film i animuar, si shoqëria shkatëron kreativitetin

Në këtë jetë dinamike dhe ashpër shpesh pa vetëdije vriten ëndrrat dhe kreativitetin e fëmijëve, këtë më së miri e pasqyron ky film.

“Alike” është një film i animuar me regji të Daniel Martínez Lara dhe Rafa Cano Méndez. Në një jetë të zënë, Copi është një baba që përpiqet të mësojë rrugën e duhur për djalin e tij, Paste. Por … cili është rruga e drejtë?

Bon Zo ju sjell filmin e animuar dhe ju dhe vlerësoni vet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *