Ferrari “lëshon” të kuqen e radhës për Shën Valentin

Ferrari “lëshon” të kuqen e radhës për Shën Valentin

Fiks në kohë për Shën Valentinin, Ferrari ka prezantuar supermakinën e radhës.
Me një shpejtësi maksimale prej 321 km/h, Ferrari Portofino vjen me një personalitet të dyfishtë: shumë e rehatshme për udhëtime në dimër dhe fantastike për stinën e verës, pasi me një buton çatia e kësaj supermakine “zhduket”.

Deri tani janë prenotuar më shumë se 600 modele, pas një eventi të Ferrarit në Portofino.

Burimi: /aktuale/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *