Tortat më interesante të dasmave

Tortat më interesante të dasmave

Jemi mësuar që të shohim torte të bukura në dasma me dekore ekstravagnte dhe shume katëshe zakonisht me figurat e çifteve.

Mirëpo disa çifte kanë vendosur që të bëjnë diçka me ndryshe për dekorin e tortave të dasmave të tyre, kështu duke “luajtur” me figurat e çiftit.

Në disa prej tyre shprehen shakatë më të shpeshta që dëgjojmë rreth çifteve të sapomartuara.

Për më shumë shikoni më poshtë tortat më interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *