Ikea po lanson hot dog vegjetarianë

Ikea po lanson hot dog vegjetarianë

Nëse do të ishit të sinqertë me veten do të pranonit se gjëja më e mirë që ndodh pas një shëtitje tre orëshe është fakti që mund të hani një hot dog.

Por a keni ndalur ndonjëherë të mendoni për vegjetarianët? Pse ata do të vinin në qoftë se nuk kanë çfarë të hanë.

Fatmirësisht, duket sikur gjigandi i dizajnit po dëgjon klientët e tij dhe ka njoftuar ardhjen e afërt të një hot dog -i tërësisht vegjetarian deri në fund të vitit.

Duke postuar në shërbimet e tyre zyrtare ushqimore të Instagram, Ikea prezantoi hot dog -in vegjetarian, duke shpjeguar se po e testojnë atë në dyqanin Malmo në Suedi.

Ata shkruan: “Shtimi i një hot dog-i vegjetarian në gamën IKEA Bistro është pjesë e ambicieve tona për të përfshirë më shumë përbërës me bazë bimore në ofertën tonë ushqimore. Versioni përfundimtar i hot dog-it do të jetë në dispozicion në dyqanet IKEA në Evropë nga gushti 2018. ”

Edhe më mirë, Ikea po përpiqet të bëjë hot dog-in vegjetarian që do të godasë raftet tona 100% vegan përmes testimit të ushqimit. Ata i shkruan një blerësi të interesuar: “receta e hot dog-ut vegjetarian  nuk përmban përbërës të kafshëve, por për këtë prototip dhe për prodhimin e testeve nuk mund të sigurohemi që të gjithë aditivët të jenë 100% veganë. /bonzo.info/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *