Vallëzoni dhe humbni kalori me ndihmën e këtyre videove

Vallëzoni dhe humbni kalori me ndihmën e këtyre videove

Me siguri do ta keni më të lehtë të ndani 20 minuta gjatë ditës për ushtrime, nëse e dini që do të argëtoheni njëkohësisht. Kjo është arsyeja pse ne kemi vendosur t’ju ndihmojmë të humbni peshën me ndihmën e rutinave të vallëzimeve që adhurojnë dhe të famshëm. Këto video do t’ju ndihmojnë të qëndroni të motivuar, të punoni më shpejt, më mirë dhe më të fortë, dhe mbani mend lëvizjet për herën tjetër që kërcen në disko.

1. Valle latine në dhomën tuaj të ndejes

Këto ushtrime do t’ju ndihmojnë të ndërtoni një jetë më të shëndetshme, me më pak kg dhe pa një stres të vetëm Praktikoni përdit për rezultatet më të mira dhe në vetëm disa muaj ju nuk do të mund ta njihni veten.

2. Vallëzime kardio të përdorura nga të famshëm

Modelet Victoria’s Secret përdorin këtë rutinë vallëzimi kardio për të mbajtur të gjithë trupin në një formë të lartë. Jo vetëm që ju do të merrni peshën e dëshiruar, por gjithashtu do të argëtoheni.

3. Ushtrime Zumba për tërë trupin

Bëni gati për tonifikim të plotë të trupit me këtë koreografi të fuqishme Zuma! Jo, kjo nuk është vetëm një orë tjetër e zakonshme e vallëzimit. Kjo është një përvojë praktike intenzive qe s’mund ta bëjnë të gjithë.

4. Rutinë vallëzimi për djegien e kalorive

Për të humbur kaloritë e padëshiruara dhe herë pas here mund të hani disa copa tortë në vetëm një kafshim, ju duhet ta mësoni këtë rutinë vallëzimi dhe ta përsëritni në baza ditore.

/bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *