10 thëniet më inspriuese nga Brainy Quotes

10 thëniet më inspriuese nga Brainy Quotes

Brainy Quotes është platformë e cila ofron thënie të ndryshme të ndara në bazë të autorëve dhe temave.

Platforma ofron shumë thënie mandej edhe me figura dhe gjithashtu për të gjithë adhuruesit e theniee mund të gjeni thënien e ditës.

Bon Zo ju sjell 10 thëniet me inspriuese:

1. Në momentet më të zymta duhet të fokusohemi që të shohim dritën. – Aristotle

2. Lumturia nuk është diçka që anulon për të ardhmen, është diçka që e dizajnon për të tashmen. – Jim Rohn

3.Mënyra e vetme për të zbuluar kufijtë e të mundshmes është të shkosh përtej të arrish të pamundurën. -Arthur C. Clarke

4.Fillimisht bëni të duhurën, pastaj të mundshmen, dhe papritimas do të bëni të pamundurën  – Francis of Assisi

5. Përpiqu të bëhesh ylberi në mjegullat e dikujt. -Maya Angelou

6. Veni zemrën, shpritin dhe mendjen edhe në gjërat më të vogla, ky është celësi i suksesit. Swami Sivananda

7.Duhet të heqim dorë nga jeta që kemi planifikuar për të jetuar atë që na pret. . -Joseph Campbell

8. Nuk mundem të ndryshoj drejtim e erës, por mundem të lundroj në drejtimin që duhet për të arritur në destinacionin e duhur.-  Jimmy Dean

9. Përgatitja më e mirë për nesër është të bësh më të mirë sot. -H. Jackson Brown, Jr.

10.Gjërat më të bukura në jetë nuk shihen as nuk preken – ato ndjehen në zemër. -Helen Keller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *