Fëmijët me nevoja të veçanta, yjet e kampanjës së modës River Island

Fëmijët me nevoja të veçanta, yjet e kampanjës së modës River Island

Shtëpia  e modës “River Island”  ka bërë një kampanjë me emrin “Etiketat janë për teshat, jo për fëmijët,

Gjashtë fëmijë me aftësi të kufizuar janë yjet në fushatën pranverore të markës, e cila feston diversitetin.

Heronjtë e vegjël përballen me probleme të ndryshme si sindroma e Down-it, epilepsia dhe paraliza cerebrale, por fytyrat e tyre rrezatojnë qetësinë dhe buzëqeshje./bonzo.info/

Labels Are For Clothes | Kids Clothing | #LABELSAREFORCLOTHES

BEST KEPT CHEEKY.Celebrating the differences that make them unique, our favourite little people are here with a very important message: LABELS ARE FOR CLOTHES, NOT KIDS. Meet the faces and (HUGE) personalities 👉 http://riverislnd.co/5eyszc

Posted by River Island on Monday, 12 February 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *