Ja cfarë do të hanë yjet e filmit në mbrëmjen e Oscars, 2018

Ja cfarë do të hanë yjet e filmit në mbrëmjen e Oscars, 2018

Wolfgang Pack ka qenë përgjegjës për kënaqjen e shqisave të yjeve për vite me radhë në çmimet prestigjioze Oscar.

Kuzhinier i famshëm zbuloi disa nga specialitetet që do të shijojnë të famshmit më 4 mars.

M do të jenë në gjendje të fillojnë një eksperiencë të kuzhinës së bashku me një statujë të madhe akulli rreth të cilës do të organizohen kavjar dhe ar 24 karat.

Secili nga mysafirët do të jetë në gjendje të shkojë me një Oskar në shtëpi, sepse do të përgatitet 7,000 mini Oscars me çokollatë./bonzo.info/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *