Konkurs pune për asistente dentare

Konkurs pune për asistente dentare

Ordinanca dentare “Prodent” shpall konkurs pune për asistente dentare.

Prodent që nga viti 1990 metodat më të mira në shërbim të pacientëve. Stomatologji Estetike, Implante dentare dhe një gamë të plotë të trajtimeve rutinore të dhëmbëve.

Të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të bëhen pjesë e ekipit të Prodent mund të aplikojnë këtu.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *