Jack Whitehall dhe Dua Lipa nuk i ndanë sytë nga njëri-tjetri

Jack Whitehall dhe Dua Lipa nuk i ndanë sytë nga njëri-tjetri

Kanë kaluar pesë muaj që kur Jack Whitehall ndërpreu marrëdhënien e tij të gjatë me Gemma Chan, por tani më ka thashetheme rreth tij.

Thuhet se gjatë ngjarjes së Brit Awards, komediani nuk i ndau sytë nga këngëtarja e famshme Dua Lipa, por edhe që shikimet ju kthyen

Një burim që ka qenë në ngjarjen për Daily Mail pretendonte se Jack dhe Dua Lipa flitnin me njëri-tjetrin dhe nuk u kujdesën nëse dikush i vëzhgonte ata.

Ishte e qartë se kishte diçka mes tyre, këngëtares i pëlqente vëmendja e tij, dhe gjithë natën ndenjën bashkë.

Pas ceremonisë së ndarjes së çmimeve, ata vallzaun së bashku në afterparty./bonzo.info/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *