Trendi i fundit: Nga nesër shkoni në punë me vetulla të këtilla dhe…

Trendi i fundit: Nga nesër shkoni në punë me vetulla të këtilla dhe…

Blogeristja Huda Kattan ka treguar mënyrën e pazakonshme të formimit të vetullave të quajtur bishti i peshkut, puna e saj ka ngazëllyer shumë përdorues të rrjeteve shoqërore.

Trendi i vetullave të magjishme po vazhdon të dominojë edhe gjatë vitit 2018, ndërkaq këtë e tregon edhe puna e blogeristes Huda Kattan, e cila ka përkrahjen e shumë femrave.

Damat të cilat dëshirojnë të duken autentike janë ngazëllyer me vetullat bisht i peshkut, të cilat i kanë formuar menjëherë, ndërkaq fotografitë i kanë publikuar në rrjetet shoqërore. /telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *