Google do të ndalojë shkarkimin e fotografive

Google do të ndalojë shkarkimin e fotografive

Opsioni ‘Visit’ të adreson direkt tek faqja që e ka publikuar këtë fotografi, butoni tjetër ‘Share’ dhe atë ‘Save’, shkruan TechSot. Për të marrë një imazh është e lehtë dhe për këtë procedura e zakonshme e një klikimi me të djathtën mbetet ende funksionale, por me këtë lëvizje Google heq përgjegjësinë e vet nga pirateria e fotografive.

Prej momentit të hyrjes në fuqi të këtij përditësimi të Google, përdoruesit e shkarkojnë imazhin që kërkojnë drejtpërdrejt nga faqja që e ka publikuar atë, duke iu nënshtruar kushteve të përdorimit dhe të drejtës së autorit të faqes në fjalë. /TechSot/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *