Kur Gold Ag ishte biond dhe dukej si Eminemi

Kur Gold Ag ishte biond dhe dukej si Eminemi

Reperi i shumë këngëve dhe hiteve, sot i një jetë tjetër nga ajo që bënte fillimeve te karrierës, shkruan Kosovarja.

Dhe pse vetë muzika rep është e tillë që e shfaq shpesh edhe këngëtarin nga ata gangsterat. Muzika rep kryesisht si tematika ka zhvilluar brenda pak minutave dhunën, jetën e rrugës, diss-at rreth grupacioneve të reperëvë. Por ka edhe nga ata reper që bëjnë muzikë rep të pastër ku tregojnë një anë tjetër të jetës dhe trajtimi i temës realizohet dhe përkushtohet në atë paqësore.
Ndonëse reperi Gold edhe nëpërmjet kësaj fotografie tregon një djalosh tjetër nga ai i sotmi për nga pamja. Goldi ka kohë i është përkushtuar fesë dhe tani konsiderohet një mysliman i devotshëm.

Fotografia e vitit 2007 ka marrë komente të shumta, kryesisht komplimente dhe lavdata për pamjen e tanishme, dhe duke i thënë se tani je një shembull për shumë njerëz. /Kosovarja.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *