Në dasmën e tij, princi Harry do të ftojë dy ish-të dashura

Në dasmën e tij, princi Harry do të ftojë dy ish-të dashura

Princi Harry planifikon të ftojë dy nga vajzat e tij të mëparshme në martesën mbretërore. Chelsea Davy dhe Cressida Bonas po marrin ftesa.

Sipas një burimi të Daily Mail, Princi ka qëndruar në marrëdhënie miqësore me ta, dhe kjo është arsyeja kryesore pse ata do të jenë atje. Ai siguroi që ata mos ndiheshin keq pas ndarjes me të.

Sipas burimit të Megan Markle, asaj nuk i pengon ky fakt.

Princi dhe Chelsea filluan marrëdhëniet e tyre në vitin 2004, por përfunduan në vitin 2011, pas së cilës ata mbetën miq. Në vitin 2012, me Bonas e njoftoi Princesha Eugenia, por thuhet se vajza nuk ishte e gatshme të martohej me të dhe kishte një diferencë të madhe në vite.

Dasma e Princit Harry me Megan Markle do të mbahet më 19 maj të këtij viti./bonzo.info/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *