Trendet e “çmendura” të vetullave

Trendet e “çmendura” të vetullave

Gjatë çdo viti na rastis që jo vetëm për rrobat dhe stilet e veshjeve të veçanta të shndërrohen në modë, por që stile të veçnata të vetullave të shndërrohen gjithashtu në trend.

Në këtë shkrim do t’ju sjellim disa nga stilet më të veçata të vetullave që hasen në rrjetin social instagram dhe besojeni apo jo, këto stile të vetullave janë duke   u  shndërruar në modë me një shpejtësi të madhe.

Trendi më i ri që është shfaqur është ai i çarjees së vetulës dhe ngritjes së saj lart. Bukuroshja Huda Kattan është ajo që e ka realizuar këtë stil, dhe në fotografitë e postuara shihet me vetull të çarë dhe të ngritur lartë.

Emri që ka marrë ky lloj i ri i stilimit të vetullës? Akoma dhe më interesant se vetë sitil, pasi emri që mban është “Fishtail”, ose “bishtpeshk”./bordo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *