Fjolla Ibraimi: Ende nuk e keni ndëgjuar notën time më të mirë!

Fjolla Ibraimi: Ende nuk e keni ndëgjuar notën time më të mirë!

Tanimië disa javë emisioni televiziv Makinat, emitohet në ekran duke tërhequr një vëmendje të madhe mediatike në vend.

Ndër shumë të ri të talentuar që performojnë në këtë program, është edhe tetovarja e talentuar Fjolla Ibraimi, e cila shpesh vjen me covera unik të këngëve të ndryshme, transmeton BON ZO.

Gjatë puntatës së kësaj jave, nga afër Fjolla na njoftoi me prapaskenat e spektaklit dhe atmosferën e cila mbizotron prapa kamerava. Ajo gjithashtu thotë se publiku ende nuk e ka ndëgjuar tingullin e saj perfekt, por së shpejti do të mund ta ndëgjojnë meqe është duke punuar shumë në këtë drejtim. Mos vallë Fjollë po përgadit ndonjë këngë të re !?

Ajo veçon coverin SRMN të Ledri Vulës të cilin e ka performuar në spektakël. Kurse premton edhe shumë surpriza tjera përgjat puntatave të ardhësme si pjesë aktive e Maqinës. /bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *