Trendi më i kërkuar për vitin 2018: fustan i bardhë “konzervativë”

Trendi më i kërkuar për vitin 2018: fustan i bardhë “konzervativë”

Trendet ndryshojnë vazhdimisht në botën e modës, dhe kjo vlen edhe për dasma. Në vitin 2018, një stil konservator i fustanit të barshë kthehet në modë, të cilën shumë nuse të ardhshme kanë thënë se u pëlqejnë.

Këtë vit më të kërkuar do të jenë fustanat e bardhë me mëngë dhe qafë të mbuluar. Veshjet e dasmës sexy me krahë të hapur dhe veshjet martesore në formën e një sirenë do të vazhdojnë të jenë zgjedhja e parë për shumë nuse, por shumë prej tyre po kërkojnë këtë opsion më konservator për një fustan martesor.

Nuset e ardhshme definitivisht nuk mund të gaboj me këtë zgjedhje, sepse veshja e mbyllur në veshjet e martesës është gjithçka, pos demode dhe e mërzitshme. Fustanat mund qafë të lartë mund të jenë me ose pa mëngë, me shpinë të mbuluar, si dhe shume variante tjera.

Përveç kësaj, kthehet një trend tjetër i modës, dhe kjo është bolero. Nuseve sidomos ju pëlqen bolero e materialit tejdukshëm dhe dantella./bonzo.info/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *