7 këshilla për të zgjedhur buzëkuqin e duhur!

7 këshilla për të zgjedhur buzëkuqin e duhur!

Buzëkuqi nuk mungon asnjëherë në çantën e vajzave, por duhet të dini sesi të zgjidhni pikërisht atë të duhurin. Buzëkuqi ndikon në ndryshimin e tipareve të fytyrës suaj kështu që kujdesuni të zgjidhni atë që u duhet!

Ne mund tu ndihmojmë me disa këshilla sesi të zgjidhni buzëkuqin ideal.

Përcaktoni ngjyrën tuaj të lëkurës pas përdorimit të make up-it.

Ngjyrë e lehtë

E mesme

E erret

Shumë e errët

Përcaktoni ngjyrën e lëkurës suaj.

Ton i lehtë: zgjidhni buzëkuq nude,

Ton i mesëm: hije roze ose boronice

Lëkurë e errët: hije rubini ose vere

Forma e buzëve

Buzët e mëdha: buzëkuq i ndritshëm në fund të buzës dhe me hije të errët në buzën e sipërme.

Buzët e plota: çdo ngjyrë që i përshtatet lëkurës suaj me pak shkëlqim në buzën e sipërme.

Buzët asimetrike: Përdorni lapsin e buzëve për ti bërë ato të duken më të plota.

Madhësia e buzëve

Buzët e holla: Shmangni buzëkuqët e errët. Aplikoni shkëlqyes.

Buzët e trasha: Shmangni hijet anash buzëve jepini sa më shumë shkëlqim.

Ngjyra e flokëve

Flokët e bardhë dhe lëkurë e bardhë: buzëkuq i purport ose i kuq

Flokët e zezadhe lëkurë e errët: ngjyrat nude

Flokët e bardha lëkurë e errët: ngjyrat e ngrohta të rozës

Flokët e bardhë me ton të mesëm lëkure: ngjyrat e koraleve, salmonit.

Ngjyra e syve

Sytë kafe: zgjidhni çdo ngjyrë që u pëlqen

Sytë e kaltër: hije të ndryshme të të kuqes.

Sytë e gjelbër: nuancat e rozës

Sytë gri: ngjyrë kumblle.

Ngjyra e dhëmbëve

Dhëmbët e bardhë: zgjidh çfarë ngjyre të dëshironi

Dhëmbët e verdhë: Qëndroni tek e kuqja dhe portokallia e lehtë. Shmangni lejlanë, kafen dhe të kuqen e shndritshme./Blitz.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *