A ishte Tuna dhe Patris në ditëlindjen e Reene?

A ishte Tuna dhe Patris në ditëlindjen e Reene?

Dita e djeshme në familjen Berisha ishte ditë gëzimi pasi Renne festoi ditëlindjen e saj të tretë.
Mirëpo në festën e organizuar nga Nora u vu re mungesa e Tunës me Patrisin.

Duket se kjo ishte një “hakmarrje”, pasi para pak ditësh ishte djali i Tunës i cili fesoi 1-vjetorin e tij dhe u vu re mungesa e Robertit me Norën.

Ende nuk dihet se përse çifti ka munguar ne ditëlindjen e vogëlushes. /albeu.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *