Thirrje për aplikim për muzikantë dhe kompozitorë të rinj

Thirrje për aplikim për muzikantë dhe kompozitorë të rinj

Thirrje për aplikim për muzikantë dhe kompozitorë të rinj:

impuls. Akademia e 11-të Ndërkombëtare e Ansamblit dhe Kompozitorëve për Muzikën Bashkëkohore

10-22 shkurt, 2019 @KUG. Universiteti i Muzikës dhe Arteve performative Graz | Austri

Ekip ndërkombëtar tutorësh (muzikantë dhe kompozitorë të mirënjohur) | pjesëmarrës nga e gjithë bota | klasa instrumentale dhe kompozimi| muzikë dhome dhe ansambël | seanca leximi dhe programe të tjera speciale | improvizim | elektro | yoga | leksione | platforma pune dhe prezantime …

Regjistrohuni online: http://www.impuls.cc/en/academy-2019/registration.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *