Këto janë produktet e kozmetikës që duhet ruajtur në frigorifer

Këto janë produktet e kozmetikës që duhet ruajtur në frigorifer

Në ditët e nxehta të verës, asgjë nuk na shijon më shumë se një gotë uji i ftohtë apo një frut i freskët nga frigoriferi.

Në këto moment kujtohemi sa me fat jemi që mund të vendosim gjithçka në këtë pajisje çudibërëse që arrin t’i ruajë ata të freskët dhe t’i mbrojë nga prishja.

Por kur themi gjithçka, nënkuptojmë me të vërtetë gjithçka.

Shumë femra ndoshta nuk e çojnë në mend se në frigorifer mund të ruajnë produktet e tyre kozmetike më të dashura.

Disa prej ketyre produkteve nuk përmbajnë konservues për parandalimin e zhvillimit të baktereve, prandaj ruajtja në frigorifer është mëse e domosdoshme pasi i mbron nga oksidimi dhe rrit efikasitetin e tyre.

2.Kremi i zonës së syve

3.Vajërat esencialë natyralë si vaji i arrës së kokit, bajameve, vaji i kastorit etj.

4.Manikyri

5.Rimeli

6.Buzëkuqi dhe zbutësi i buzëve

7.Kremi kundër diellit

8.Toniku i fytyrës

/living.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *