3 gjërat që i duhet thënë partnerit për t’u mos u ndarë kurrë

3 gjërat që i duhet thënë partnerit për t’u mos u ndarë kurrë

Partnerit nuk duhet t’i thoni vetëm “Të dua”, mesa duket ka edhe 3 fjalë magjike që duhet t’i shprehni.

Një prej tyre është edhe: Të jam mirënjohëse.

Së pari, duhet të mësoni të vlerësoni se kush jeni, pamjen tuaj, arritjet, mendjen intelektuale dhe zemrën e dashur që keni. Ne duhet t’i vlerësojmë njerëzit. Vlerësoni njerëzit për atë që janë,   në vend që t’i gjykoni.

Të besoj

Një marrëdhënie e shëndetshme bazohet te besimi që keni te njëri-tjetri. Nëse i thua të besoj, i keni thënë shumë gjëra njëkohësisht. Sipas intv.al është një ndër gjërat më të rëndësishme, ku do shmangen keqkuptimet dhe do rritet dashuria mes jush.

Më fal

Edhe pse në shumicën e rasteve, njerëzit nuk duan ta pranojnë fajin, por nëse thoni më fal, do tregoni pjekuri dhe do i jepni mundësi lishjes suaj të përmirësohet. Nëse partneri e dëgjon, që ju edhe mund të pranoni fajin, tregon se nuk jeni egoist dhe jeni me këmbë në tokë./e.e

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *