Ja si ndryshon jeta kur keni një qen në shtëpi

Ja si ndryshon jeta kur keni një qen në shtëpi

Ilustratori Erez Zadok, krijoi një seri fotografish me qenin e tij të përkëdhelur me emrin Joya.

Në vizatimet e tij komike ai tregon se si është të jesh pronari krenar i një qeni dhe momente të këndshme dhe emocionuese të jetës së tyre të përditshme.

Ne i mblodhëm disa prej tyre:

/klan kosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *