Kush do të thoshte! Po përdorni gabim deodorantin, dhe as që keni ide për çfarë bëhet fjalë

Kush do të thoshte! Po përdorni gabim deodorantin, dhe as që keni ide për çfarë bëhet fjalë

Me siguri edhe ju, si edhe shumica e njerëzve, dezodoransin e qitni në mëngjes, pas dushit, apo para se të visheni. E po është gabim!

Kështu rrezikoni të djersini shumë. Dhe këtë mund ta ndryshoni vetëm nëse e lexoni këtë udhëzim.

Në shumicën e antiprespiranteve të forta shkruan që do të duhej ta qitni në mbrëmje, para se të flini gjumë.

Pra, bëni dush, qitni dezodoransin dhe shtrijuni në krevat, ndërkaq në mëngjes mos qitni asgjë dhe vetëm vazhdoni rutinën tuaj ditore.

 

Mbase kjo ju tingëllon e pashpjegueshme, mirëpo pikërisht është shumë logjike.

Funksioni i antiprespriantit është mbyllja e poreve nëpër të cilat dalin djersët, dhe kështu pengon djersitjen.

Nëse e qitni në mëngjes, është më se e sigurt që do të filloni të djersini para se të filloni punën.

Do të duhej të dini që kjo vlen vetëm për antiprespriantet, jo edhe për dezodorantet e zakonshme./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *