Ushtrimet më të mira për të qëndruar në formë gjatë verës

Ushtrimet më të mira për të qëndruar në formë gjatë verës

Stina e verës është koha kur ju duhet të qëndroni në formë, transmeton Klan Kosova.

Sipas hulumtimeve të fundit stërvitja në mënyrë grupore është më efektive se noti dhe vrapimi për një trup më të mirë.

“Ushtrimi në grup është bërë më përfshirës dhe i disponueshëm. Ka diçka që i përshtatet secilit prej moshave, gjinisë dhe aftësive të ndryshme”, thotë Ross Perriam.

“Puna jashtë jep një sfidë me terrenin gjithnjë në ndryshim”, thotë Ross.

/gazeta iliria/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *