Pesë lojërat më të mira këtë vit në Play Station 4 (Video)

Pesë lojërat më të mira këtë vit në Play Station 4 (Video)

Po mbyllet gjysma e vitit 2018 dhe ka ardhur koha për të bërë një bilanc paraprak të video-lojrave më të mira të PlayStation 4 për këtë vit.

Metacritic ka publikuar listën e video-lojrave më të vlerësuara të PS4.

Zbuloni se kush janë ato duke filluar nga e pesta më e mirë. /lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *