Lista me 20 smartfonët më të mirë

Lista me 20 smartfonët më të mirë

Është shumë e vështirë për të renditur smartphonet më të mirë, veçanërisht kur duhet të marrësh në konsideratë qindra preferenca dhe mendime të ndryshme rreth asaj që e bën një smartphone të vërtetë të mrekullueshëm.

Për listën më të fundit të 20 smartfonëve më të mirë që mund të blini, në këtë moment e keni më poshtë.

Jo, nuk është nga Apple apo Samsung.

20. BlackBerry KeyOne

20. BlackBerry KeyOne

Çmimi: 450 $

19. Motorola Moto Z2 Force

19. Motorola Moto Z2 Force

Çmimi: $ 720

18. Moto G6 Plus

18. Moto G6 Plus

Çmimi: $ 250

17. Apple iPhone SE / 6S / 6S Plus
Çmimi i iPhone SE: 350 $

Çmimi i iPhone 6S: 450 $

Çmimi i iPhone 6S Plus: 550 $’

16. Essential Phone

16. Telefoni thelbësor

Çmimi: $ 500

15. Apple iPhone 7 Plus

15. Apple iPhone 7 Plus

Çmimi i iPhone 7: 550 $

Çmimi i iPhone 7 Plus: $ 670

14. Galaxy S8 dhe S8 Plus.

14. Galaxy S8 dhe S8 Plus.

Çmimi Galaxy S8: $ 600

Çmimi Galaxy S8 Plus: $ 690

13. Telefon Razer

13. Telefon Razer

Çmimi: $ 700

12. Huawei Mate 10 Pro

12. Huawei Mate 10 Pro

Çmimi: $ 670

11. Samsung Galaxy Note 8
11. Samsung Galaxy Note 8

Çmimi: $ 750

10. HTC U12 +

10. HTC U12 +

Çmimi: 800 $

9. LG G7
9. LG G7

Çmimi: $ 750

8. Pixel i Google 2
8. Pixel i Google 2

Çmimi: 650 $

7. Apple iPhone 8

7. Apple iPhone 8

Çmimi: $ 700

6. Samsung Galaxy S9

6. Samsung Galaxy S9

Çmimi:  $ 720

5. Google Pixel 2 XL

5. Google Pixel 2 XL

Çmimi: $ 850

4. Apple iPhone X.

4. Apple iPhone X.

Çmimi: $ 1,000

3. Apple iPhone 8 Plus

3. Apple iPhone 8 Plus

Çmimi: 800 $

2. Samsung Galaxy S9 Plus

2. Samsung Galaxy S9 Plus

Çmimi:  $ 840

1. OnePlus 6

1. OnePlus 6

Çmimi:  $ 530-570. 

//gjirafa.com//

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *