Nëse ai bën këto 10 veprime ju dashuron marrëzisht!

Nëse ai bën këto 10 veprime ju dashuron marrëzisht!

Dashuria e vërtetë jo thjesht ndihet, por është e dukshme edhe me sy të lirë.

Nëse je nga ato njerëz që kërkoni nga partneri juaj gjatë gjithë kohës që t’jua dëshojë këtë gjë, atëherë ne do t’ju sjellim një listë të shenjave që do t’ju “bindin” për dashurinë e tij.

Mos u mërzisni nëse i dashuri juaj nuk i ka këto shenja universale, ndoshta ai e shpreh dashurinë në një formë ndryshe, më të veçantë dhe këtë duhet ta vlerësoni.
1-Ndan ushqimin me ty
2-Të lënë mesazhe zanore
3-E lënë telefonin në tavolinë, të pa shqetësuar se ti mund t’ia “kontrollosh
4-Përpiqet gjithmonë që të bëni gjëra të reja, që marrëdhënia të mos kalojë në monotoni
5-Të bëjnë dedikime dhe dhurata kur më pak e pret
6-I përmirësojnë “veset” e tij
7-I duan bisedat, nuk preferojnë të heshtin kur janë me ty
8-Janë krenar që të kanë ty në krahë
9-Është me ty, kur ti ke më së shumti nevojë
10-I dëgjon këshillat e tua.

/bordo.al/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *