Must have: këpucë të zeza elegante dhe çantë modeste! (FOTO)

Must have: këpucë të zeza elegante dhe çantë modeste! (FOTO)

Ju ndoshta e dini se takat elegante të larta dhe çanta e zezë janë diçka që çdo grua duhet të ketë në dollapin e saj.

Ju mund t’i vishni me ndonjë kombinim dhe ato janë pjesë që në çdo moment do të ju dalin përpara syve.

Këpucët e zeza me taka të larta këtë herë janë një kombinim i pjesës transparente dhe lëkurës së përmbysur dhe përshtaten në mënyrë të përkryer në secilën këmbë.

Kur është fjala për çantë, sot ju sugjerojmë një stil modern dhe tërësisht elegant në një formë paksa të ndryshëm nga ato të përditshme që ne jemi mësuar të përdorim me një dorezë ari dhe detaje në të njëjtën nuancë.

Vishni ata në raste të ndryshme, dhe nëse keni mundësi të investoni në të tilla sa më shpejt të jetë e mundur.

/fashionel.mk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *