Pesë gjëra që djemtë kërkojnë tek një femër, dhe kjo nuk është pamja dhe nuk ka të bëjë fare me të?!

Pesë gjëra që djemtë kërkojnë tek një femër, dhe kjo nuk është pamja dhe nuk ka të bëjë fare me të?!

Sezoni i bikinit ka filluar, që do të thotë se vajzat nga të gjitha anët janë të bindur se pa një trup të përsosur për plazh ata thjesht nuk janë aq tërheqëse. Pikërisht për këtë ne sjellim gjëra që njeriu i vërtetë kërkon në një grua dhe askush nuk ka të bëjë aspak me pamjen.

Vetëbesim

Jo se si dukeni, por si e bartni atë që e keni.

Sjellje

Arroganca është bë e dukshme këto ditë, prandaj me vlerë janë vajza që thjesht janë të sjellshme.

Vëmendje

Studimet tregojnë se ne shpesh mendojmë për veten dhe vëmendja ndaj të tjerëve është më pak e zakonshme.

Sens të humorit

Kjo është e rëndësishme e sidomos nëse ia arrin të qeshësh ne sajë të vetes tënde.

Komunikim i mirë

Më shumë meshkuj kanë mungesë të kësaj. Nëse një djalë e shijon bisedën me ju, kjo do të thotë shumë më tepër për të se sa pamja e juaj.

/taratur.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *