Dy këshilla për ushtrimet në palestër gjatë verës

Dy këshilla për ushtrimet në palestër gjatë verës

Këshilla për ushtrimet në palestër gjatë stinës së verës për rëndësinë e shëndetit dhe mirëqenien tuaj.

Stina e verës është koha e duhur për të qëndruar jashtë me shoqëri. Megjithatë, asnjëherë nuk duhet të harroni rëndësinë e ushtrimeve fizike për shëndetin dhe mirëqenien tuaj.

Më poshtë po ju paraqesim dy këshilla për ushtrimet në palestër gjatë stinës së verës:

Vishni rroba të gjëra dhe me ngjyra të hapura

Ngjyra e ndezur e rrobave ju ndihmon që të reflektoni nxehtësinë, ndaj duhet të vishni rroba me ngjyra të hapura me material prej pambuku, i cili ju ndihmon që të shmangni vapën dhe djersën.

Konsumoni sa më shumë ujë

Para se të filloni ushtrimet, pini një apo dy gota me ujë. Mbani një shije ujë me vete kudo që shkoni, pini një gllënjke çdo 15 minuta, edhe nëse nuk ndjeni etje. Kur t’i mbaroni ushtrimet, pini më shumë gota me ujë.

/shqiptarja.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *