Si aplikoni produktet e makeup-it dhe të konturoni fytyrën sipas formës së saj / shtatë ilustrime

Si aplikoni produktet e makeup-it dhe të konturoni fytyrën sipas formës së saj / shtatë ilustrime

Nëse përdorni vetëm kremin e pudrës dhe asnjë produkt tjetër si highliter apo pudër konturimi, atëherë nuk e keni as më të voglën ide se ç’është grimi!

Mund t’ju duket e tepruar të përdorni disa produkte, por nëse veproni sipas mënyrës së duhur, e kjo nënkupton të lyheni sipas formës së fytyrës atëherë rezultati do t’ju pëlqejë aq shumë, saqë do të konturoni fytyrën e do të hijëzoni mollëzat sa herë të keni mundësi.

Konturimi nëse bëhet në mënyrën e duhur, ju thekson mollëzat dhe e bën pamjen tuaj më të mprehtë ! Askush nuk mund ta arrijë ta bëjë saktë që në tentativën e parë, pasi ky truk ka disa të fshehta që jo të gjitha vajzat i dinë. Më poshtë janë ca ilustrimet se si duhet të aplikoni highlighterin dhe pudrën më të errët.

Fytyrë në formën e zemrës dhe rrumbullake

Fytyrë në formën katrore dhe drejtëkëndore

Fytyrë ovale dhe e gjatë

Fytyrë në formën e diamantit

 /living.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *