Këta zjarrfikës nuk mund të ndalonin së qeshuri kur një qen kalimtar vendosi t’iu ndihmonte atyre!

Këta zjarrfikës nuk mund të ndalonin së qeshuri kur një qen kalimtar vendosi t’iu ndihmonte atyre!

Një grup zjarrfikësish po përpiqeshin të rrëzonin një pemë dhe dukej sikur po mundoheshin shumë.

Për fat të mirë, një qen i cili po kalonte rastësisht me pronarin e tij vendosi t’iu ndihmonte atyre dhe të bashkohej në përpjekjet e tyre për të rrëzuar pemën.

Zjarrfikësit ishin duke tërhequr një litar i cili ishte i lidhur shumë fortë rreth një peme, por shihej se pema vështirë të lëvizte përkundër përpjekjeve të tyre.

Kur qeni e pa pjesën  e fundit të litarit, vendosi të kontribonte me forcën e tij. Mund të shihet edhe në video se si pronari përpiqet të tërheq qenin e tij nga aty, por pa dobi, këmbëngulja e tij ishte shumë e madhe.

Ata nuk mund të ndalonin së qeshuri kur panë këtë gjë por gjithsesi ata vazhduan me përpjekjet e tyre për ta rrëzuar pemën poshtë dhe gjithashtu lejuan qenin të ju ndihmonte atyre. Shikoni videon më poshtë:

Fire Fighter Dog Helps Pull Rope

When these firefighters got together to pull a rope, they had a little help from a very strong pup…😆💖Credit: JukinVideo

Posted by NTD Television on Tuesday, 17 April 2018

/en.goodtimes.my/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *