Shikoni gabimin që bëjnë këta të rinjtë kur mundohen ta grabitin një burrë të moshuar!

Shikoni gabimin që bëjnë këta të rinjtë kur mundohen ta grabitin një burrë të moshuar!

Një burrë i moshuar shihet se ishte ndaluar nga dy të rinjtë që duket sikur qëllimi i tyre nuk ishte për të pyetur atë për ndonjë adresë apo diçka tjetër.

Të dy të rinjtë po i thonin diçka këtij njeriu të moshuar dhe siç duket ato po e bënin gabimin e tyre më të madh.

Ata kishin synuar që ta grabitnin këtë të moshuar por ata nuk e dinin një gjë, që ai gjithashtu ishte një ish-boksier.

Në momentin kur ata vendosën të reagonin, ishte po ky ish-boksieri i moshuar që reagoi i pari duke i treguar aftësitë e tij të mrrekullueshme dhe duke ua treguar qejfin atyre.

Prandaj keni shumë kujdes me të tjerët dhe mos gjykoni të gjithë vetëm nga paraqitja e tyre.

Two guys try to rob an elderly man

/reddit.com/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *