4 arsyet pse femrat i lënë meshkujt që i dashurojnë

4 arsyet pse femrat i lënë meshkujt që i dashurojnë

Këto janë arsyet pse femrat i lënë meshkujt që i dashurojnë:

1.Edhe pse kanë partner ndihen të vetmuara

Femrat kur dashurojnë mendojnë shumë për mashkullin e tyre dhe e cilësojnë atë gjithçka, por mashkulli fillon të ndihet komod në lidhje duke mos ju përkushtuar si më parë partneres së tyre dhe për këtë arsye ato ndihen të vetmuara.

2. Meshkujt e mbajnë lidhjen sekrete

Femrat duan që lidhjen e tyre të dashurisë ta bëjnë publike. Për këtë arsye ato dyshojnë se mos mashkulli po i tradhëton.

3.Femrat nuk e duan mashkullin që i dalin punët papritur

Femrat pëlqejnë të jenë të informuara paraprakisht për punët e partnerit të tyre. Ato nuk duan meshkujt e paparashikueshëm.

4. Femrat nuk e duan mashkullin që nuk i dëgjon

Femrat preferojnë meshkujt që i dëgjon ato.

opinion.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *