Ja sa kohë duhet të rrini të lidhur pastaj të martoheni

Ja sa kohë duhet të rrini të lidhur pastaj të martoheni

Antropologët dhe ekspertët që merren me sjelljet njerëzore në Universitetin e Indianes kanë shpenzuar dekada duke studiuar aspekte të ndryshme të të dashuruarit.

Helen Fisher ka thënë se së paku një lidhjeje i duhen dy vite për para se të merret vendimi që ajo të kurorëzohet me martesë.

Sipas saj shanset kështu janë më të mëdha që kjo martesë të ketë jetëgjatë. /lexo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *