Prezantohet avioni Boeing hipersonik që fluturon nga New York në Londër për 2 orë

Prezantohet avioni Boeing hipersonik që fluturon nga New York në Londër për 2 orë

Boeing e ka prezantuar aeroplanin me shpejtësi ipersonike që shkurton fluturimin transatlanik nga Nju Jorku në Londër nga shtatë orë në dy.

Aeroplani i shpejtë i fluturimit të Boeing “debutoi” në konferencën amerikane të Institutit Amerikan të Aeronautikës dhe Astronautikës të mërkurën në Atlanta.

 

 

“Është zbulimi më i madh për ne si kompani. Synojmë që shpejt të ofrojmë udhëtim në tërë botën për 2 orë” ka thënë CEO i kompanisë, Dennis Muilenburg./Indeksonline/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *