Si do jetë Samsung Galaxy S10, celulari që të gjithë do të dëshironin

Si do jetë Samsung Galaxy S10, celulari që të gjithë do të dëshironin

Samsung Galaxy S10 pritet të zbulohet zyrtarisht deri më 2019.

Sidoqoftë, ka zëra dhe raporte të shumta rreth modelit të ardhshëm të smartphone-ve. Këtu do të gjeni gjithçka që është njohur deri tani.

Huawei e ka bërë atë me P20 Pro dhe Samsung duhet ta imitojë atë me Galaxy S10. Pritet të ketë kamerë të trefishtë në anën e pasme të smartphone , siç shkruan ETNews. Kjo duhet të lejojë një cilësi më të mirë të fotografisë dhe t’i japë funksioneve të kamerës më shumë në përgjithësi.

Sipas ETNews 2019 do të ketë gjithsej tre modele të ndryshme Galaxy S10 . Në Samsung , këto modele quhen ” Beyond 0″, ” Beyond 1″ dhe ” Beyond 2″. Modeli më i vogël do të ketë një ekran 5.8 inç dhe një kamerë të vetme. Modeli i mesëm duhet të ketë ekran të njëjtë, por një kamera të dyfishtë. Modeli më i madh me një ekran 6.2 inç është që të ketë një konfigurim me tre kamera prapa.

Pa përmendur çmimet, thuhet se tre modelet S10 – nga niveli i hyrjes në mes të modeleve të mesme dhe të larta – janë përshtatur me performanca të ndryshme. Realisht, nuk do të kushtojë nën 700 euro.

Njohja 3D e fytyrës në vend të skanimit të irisit

Me sa duket, Samsung nuk ka urdhëruar skaner iris nga kompanitë furnizuese për linjën e ardhshme . Në vend të kësaj, S10 – ngjashëm me iPhone X – mund të përdoret skaneri i fytyrës 3D për të zhbllokuar pajisjen. Në mënyrë që të zhvillojë teknologjinë e nevojshme të kamerës si dhe softuerin e njohjes, Samsung dyshohet se punon së bashku me Mantis Vision .

Gjurmë gishtash në ekran

Faqja e lajmeve koreane Bell gjithashtu raporton se Samsung dëshiron të instalojë sensorin e gjurmëve të gishtërinjve S10 në ekran. Kjo është ajo që bëri Vivo me smartphonein e saj Nex ./ lexo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *