Parukieri i yjeve të Hollywood-it tregon hap pas hapi si t’i kapni flokët bisht në mënyrë perfekte

Parukieri i yjeve të Hollywood-it tregon hap pas hapi si t’i kapni flokët bisht në mënyrë perfekte

Kapja e flokëve bisht duket se është modeli më i lehtë, por në momentin që nuk realizojmë dot një kapje se të Kim Kardashian, apo Ariana Grande, kuptojmë që pas këtij stilimi fshihen shumë truke e sekrete, të cilat do i zbulojmë të gjitha sot për ju !

Ndjekni këto këshilla për të arritur në rezultatin e preferuar:

1. Si fillim duhet t’i krihni flokët në drejtimin që doni bishtin, me krëhërë furçë dhe tharëse, Nxehtësia e kësaj të fundit do t’i bëjë flokët më të “bindura” që nga rrënjët.

2. Nuk duhet t’i kapni bisht të gjitha flokët përnjëherë, por duhet t’i ndani në gjysmë. Mblidhni pjesën e sipërme të flokëve tuaj duke përdorur një furçë të imët dhe lidhini flokët me llastik. Pasi të keni vepruar në këtë mënyrë merrni një furçë dhëmbësh ( po , po furç dhëmbësh) dhe spërkatni flokët me llak. Më pas krihini flokët e reja me ndihmën e furçës. Ky është truku i stilistëve të yjeve të Hollyëood-it.

3. Mblidhni gjysmën e poshtme dhe kapeni me pjesën e sipërme të flokëve. Përdorni një llastik si ky në foto për të parandaluar rënien e bishtit, pasi qëllimi është të qëndrojë sa më lart.

4. Merrni një pjesë të flokëve nga ana e brendshme e bishtit dhe rrotullojeni rreth llastikut për të mbuluar këtë të fundit. Aplikoni pak xhel ose llak dhe ky është rezultati që do të përftoni. Marie Claire/ living.al/

this hairstyle tutorial explains how to style your hair into a high ponytail how to get a perfectly 108556

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *