Flokët dhe grimi, ja gabimet që nuk duhet të bësh për mos t’u dukur 10 vite më e madhe

Flokët dhe grimi, ja gabimet që nuk duhet të bësh për mos t’u dukur 10 vite më e madhe

Grimi është art më vete dhe nëse e bëni në mnëyrën e duhur jo vetëm që mund të krijoni një look profesional që ju bën të dukeni më të reja. Living përmbledh më poshtë të gjitha gabimet që femrat bëjnë duke rritur moshën.

Buzëkuqi i errët pa shkëlqim

Ndonëse është një tendencë e grimit për këtë vit, duhet të siguroheni që buzët të jenë të buta dhe të hidratuara në mënyrë që të mos krijohen shtresa të shumëfishta.

buzeqkurre
Për të shmangur theksimin e rrudhave poshtë syrit, përpara se të aplikoni concealer-in duhet të aplikoni pak vaj dhe krem pudër.

1441060238 right wrong concealer
Sigurohuni që qerpikët e poshtëm t’i lyeni sa më pak për të shmangur rrëshkitjen e rimelit në lëkurë.

qrpeitk
Mos e teproni me lapsin e vetullave, sepse të gjithë do e kuptojnë ku fillon e ku mbaron vetulla juaj e sa shumë keni përdorur lapsin. Kini kujdes me ngjyrën që zgjidhni
vetulsret

Konturimi është art më vete ndaj nuk jeni të sigurtë se çfarë hijesh dhe tonesh duhet të përdorni më mirë ndiqni rutinën tuaj të përhershme :krem hidratant dhe krem pudër, sesa të dukeni si mëposhtë.

conret
Flokët e krehura me onde gjithmonë do t’ju bëjnë të dukeni më të reja.
Shfletoni galerinë e mëposhtme për të parë modelet që ju rrisin në moshë. /living.al/

wrtgwt

flokwrts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *