5 rregullat e Audrey Hepburn për një jetesë të shëndetshme

5 rregullat e Audrey Hepburn për një jetesë të shëndetshme

Pini sa më shumë uji

Ylli i hollivudit pinte shumë ujë dhe konsumonte shumë perime.

Hani sasi të vogël mishi

Hepburn konsumonte mishi, por në sasi shumë të vogla. Ajo preferonte më shumë frutat dhe perimet.

Mos kini frikë nga plakja

Ajo nuk kishte frikë nga rrudhat, thinjat dhe i shijonte pa fund vitet që iknin.

Konsumoni sa më shumë patate

Audrey Hepburn i kishte patatet pjesë të pandashme të dietës së saj.

Kënaquni me gjëra të vogla

Ajo kënaqej dhe argëtohej me gjëra shumë minimaliste. Ishte shumë pozitive dhe e shijonte jetën si një vajzë e vogël.

/lexo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *