Femra nëse bëni këto veprime çdo mashkull “çmendet” pas jush

Femra nëse bëni këto veprime çdo mashkull “çmendet” pas jush

Si të bëjmë që çdo mashkull të “çmendet” pas nesh? Ka mënyra që mund t’i përdorim për ta bërë mashkullin që duam që edhe ai të jetë i marrosur pas nesh.

Teknika absolutisht të pagabueshme që ju duhet të provoni.Ne do të zbulojmë të paktën 8 të prej tyre!

Parfume afrodiziake

Ka aroma që mund ta nxisin një mashkull, siç sugjerohet nga një studim i Qendrës Kërkimore të Çikagos. Mundohuni me vanilje, livando dhe kanellë.

Buzët flakë të kuqe

E kuqja është ngjyra më joshëse dhe nëse e përdorni në buzë, ai do t’ju shohë si një grua pasionante. Përdoreni edhe për veshjet.

Flokë të gjatë dhe të çrregullt

Gratë me flokë të çrregullt janë më të lumtura, sepse nuk bëjnë shumë probleme, por jetojnë lirshëm. Burrat mund të çmenden për këtë aspekt tonin.

Frika

Sipas ekspertëve, frika dhe rreziku nxisin çdo mashkull, pasi ato rrisin dëshirën seksuale. Prandaj një film horror mund të jetë për ne.

Djersa juaj

Ndërsa ushtroheni, bëjeni këtë në sytë e tij…Nuk është e mundur të mos ju vërë re. Luaj me sport …

Siguria juaj

Një grua e sigurt, në jetë si nën çarçafë, gjithmonë i pëlqen një mashkulli. Sepse ajo di atë që dëshiron dhe mbi të gjitha gjithnjë e di se si ta marrë atë.

Bisedoni me të në vesh

Bisedoni afër veshit të partnerit, pëshpërisni diçka…Nuk ka gjë më sensuale!

Bukuria e gjërave të ndaluara

Nuk ka asgjë më tërheqëse se diçka e ndaluar! Si të shkosh në një vend ku është e ndaluar, për shembull, ose të bëni dashuri në vende jo mjaft në përputhje me intimitetet e një çifti! /lexo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *