Huawei njofton smartphone me 8GB RAM

Huawei njofton smartphone me 8GB RAM

Huawei ka prezantuar Honor 10 GT .

Ky është në thelb Honor 10, i cili është në dispozicion që nga maji. Në vend të 4 ose 6 GB RAM, ai ka 8 GB RAM.

Përveç kësaj, ajo ka dy përmirësime softuer. Modeli turbo GPU është të zvogëlojë kërkesën për energji të chipit grafik me 30 përqind dhe në të njëjtën kohë të mundësojë 60 përqind më shumë efikasitet energjetik në paraqitjen e diagramit. Kjo ka për qëllim zvogëlimin e konsumit të baterisë në lojrat dhe për të siguruar një pamje pak më të duhur në pajisjet e mesatares, transmeton lajmi.net.

Kamera vetë ka mbetur e njëjtë. Ashtu si me Honor 10, ekziston një aparat dyfishtë me sensor me ngjyra dhe monokrom. Në pjesën e përparme ka një kamera 24 megapikselë në Notch. Ekranin prej 5.8 inç ka një rezolucion prej 2280 x 1080 piksele.

Në Kinë , Honor 10 GT do të lëshohet në fund të korrikut. Për pjesën tjetër të botës nuk ka ende asnjë fillim të shitjes. Me sa duket kjo do të ndodhë në fund të gushtit. Çmimi ndoshta do të jetë midis 450 dhe 550 euro, në varësi të madhësisë së kujtesës së brendshme. /Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *