Meshkujt e rrisin mjekrën për këtë arsye

Meshkujt e rrisin mjekrën për këtë arsye

Duket se kohët e fundit është bërë një trend që meshkujt të rrisin mjekrën e tyre e madje edhe ta lyejnë atë. Arsyeja?

Duket se kjo nuk është një mënyrë për të tërhequr femrat.

Në rrugë ju mund të ndeshni lloj- lloj përmasash dhe gjatësi të mjekrave.

Ngjyrat qe dominojnë janë ato bjonde dhe brune, madje edhe të kuqe.

Hulumtimet tona tregojnë se mjekra ka evoluar të paktën për të ndihmuar njerëzit që të rrisin pozitën e tyre në mesin e njerëzve të tjerë.

Por interesante është se , gratë nuk duket të jenë të interesuara për mbajtjen e mjekrës tek burrat.

Studimet kanë raportuar se ato preferojnë pamjen e pastër dhe të rruar. /lexo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *