Këto gjëra femrat i urrejnë tek meshkujt

Këto gjëra femrat i urrejnë tek meshkujt

Meshkujt që nuk bëjnë asnjë pyetje

Femrat e urrejnë kur i dashuri nuk brengoset për to dhe nuk i pyet aspak se si e kanë kaluar ditën, apo se çfarë kanë bërë.

Kur jeni duke biseduar dhe ai shikon në celular

Përdorimi i celularit gjatë kohës kur jeni me të tregon se nuk jeni të interesuar dhe ajo mendon se po e injoroni.

Djemtë që asnjëherë nuk qeshin

Meshkujt priren të jenë udhëheqësi i lidhjeve dhe duhet të bëjnë çmos për ta mbajtur lidhjen gjallë, përfshirë edhe të bërit shaka.

Djemtë që mbajnë erë të keqe

Meshkuj, mjaft më, pastrohuni ndonjëherë!

Djemtë që kanë thonj të gjatë e të papastër

Jo vetëm që është e ndyrë, por edhe mundësitë që ta prekni të dashurën në trup zvogëlohen, prandaj kushtojini më shumë vëmendje higjienës!

opinion.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *