Miliarderi rus bëhet shpëtimtari i Milanit…?

Miliarderi rus bëhet shpëtimtari i Milanit…?

Problemet financiare të Milanit duket se mund të marrin një zgjidhje të shpejtë.

Ky i fundit, është i njohur në botën e futbollit, pasi është edhe pronar i klubit francez të Monakos.

Ribolovlev arriti ta merrte Monakon në një situatë shumë kritike dhe në vetëm pak kohë e ngriti klubin nga Principata në majat e futbollit francez dhe atij europian.

Miliarderi Ribolovlev ka qenë i lidhur edhe më parë me zërat për të blerë Milanin, në muajin mars, por me anë të një deklarate, klubi i Monakos mohoi gjithçka në lidhje me ato zëra. /gazetaexpress/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *