Ja disa shenja që tregojnë se thjesht nuk keni lindur për njëri-tjetrin

Ja disa shenja që tregojnë se thjesht nuk keni lindur për njëri-tjetrin

Cilat janë ato shenja që na tregojnë se nuk jeni të lidhur me njëri tjetrin?

Ai sapo është ndarë nga e dashura e vjetër

Nëse ai është duke u ballafaquar me një ndarje së fundmi, kjo mund të jetë shenjë paralajmëruese për ju.

Keni dëgjuar se lidhja e tij e fundit ka qenë jashtëzakonisht serioze

Kjo është shenjë tjetër serioze që paralajmëron se ai nuk është i gatshëm emocionalisht të ketë një lidhje afatgjatë me ju. A ka pasur një lidhje me vite të tëra? A kanë menduar të gjithë se do të martohen? Ky është lloji i lidhjes prej së cilës asnjëri nuk mund të ndahet aq lehtë…

Ai është gjithmonë në një lidhje

Disa njerëz, për çfarë do arsye të caktuar, e ndjejnë nevojën të jenë me dikë gjatë gjithë kohës, gjë që do të thotë se pas çdo ndarje ata bashkohen me dikë tjetër pa pasur ndjenja të forta.

Ndonjëherë ndjeni se nuk keni asgjë të përbashkët

Kjo lidhje ju bën të ndjeheni sikur jeni të detyruar të jeni në lidhje dhe padyshim që do të vijë momenti kur do të lodheni nga kjo lidhje dhe do t’i jepni fund asaj. /lexo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *